Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δράμα: Στον ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικου

Κοινοποίηση

Δράμα: Στον ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικου

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του 36χρονου που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 16χρονου γιου της συντρόφου του, αλλά και για απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του, στη Δράμα.




Ο 36χρονος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, μετά και τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Ο συλληφθείς μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών μετά την καταγγελία του 15χρονου, για απόπειρα βιασμού, όταν έμεινε στο σπίτι του φίλου του τη νύχτα των Χριστουγέννων.

Ο 16χρονος, με βάση τις διαρροές καλούσε τον φίλο του πολλές φορές να μείνει στο σπίτι για να γλιτώσει από το μαρτύριο που βίωνε από τον σύντροφο της μητέρας του.

«Μαμά, έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας του 15χρονου, ο οποίος αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν.

«Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και αυτός ο κύριος ασέλγησε πάνω του, και από εκεί και πέρα δεν μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο ημέρες τον πίεσε όλη του η παρέα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό δεν μπορώ άλλο να το κρύβω”», είπε η μητέρα του στον ΑΝΤ1.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι αρχές διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 κακοποιούσε σεξουαλικά τον 16χρονο γιο της συντρόφου του.




«Ήμουν σχεδόν σίγουρη γιατί εκείνο το παιδί ήθελε πολύ καιρό κάτι να μου πει και δεν το αφήνανε. Συνέχεια ήθελε να μου πει κάτι. Του έλεγα “ναι αγόρι μου πες μου τι έχει συμβεί”, δε μου έλεγε. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα