Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών στην περιοχή [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών στην περιοχή [ΦΩΤΟ]

Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (10-1-2023) το βράδυ, σε περιοχές της Καβάλας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας αλλοδαπός και μία ημεδαπή, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.   




Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντεταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν την ημεδαπή, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράν (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.




Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.  

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών στην περιοχή [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα