Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα χέρια της έχουν τρία δάχτυλα και «μοιάζουν» με δεινόσαυρο

Κοινοποίηση

Τα χέρια της έχουν τρία δάχτυλα και «μοιάζουν» με δεινόσαυρο

Μια γυναίκα γεννήθηκε με μια σπάνια δυσμορφία στα χέρια της, από τα οποία λείπουν ορισμένα άκρα, με αποτέλεσμα να «μοιάζουν» με δεινοσαύρου και πολλοί να τη φωνάζουν «Τυραννόσαυρο», αφού περιορίζεται σημαντικά στις κινήσεις της.




Η Cassidy Laramee από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, αναφέρει ότι γεννήθηκε με έξι δάχτυλα συνολικά στα χέρια, τρία σε κάθε πλευρά. «Είχα μισό ροζ μικρό δάχτυλο και δύο αντίχειρες», είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η nypost.com.

@cassidylaramee No high fives only #highthrees #HausLabsFoundation #threefingers ♬ I Wanna Go Home – Fat Cat

Έτσι, πολλοί τη συνέκριναν με δεινόσαυρο και ανέφεραν πως μοιάζει με «Τυραννόσαυρο», ενώ σε μικρή ηλικία είχε δεχτεί bullying σε βαθμό που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο.

Παρόλα αυτά, πλέον δεν ντρέπεται για την εξωτερική της εμφάνιση και κάνει χιούμορ, ενώ αναρτά και σχετικά βίντεο στα social media, όπου κάνει πλάκα με τη δυσμορφία της.

«Δεν θα κάνω ποτέ OnlyFans, θα είναι OnlyHands», λέει χιουμοριστικά σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Επίσης, αναφέρει ότι πλέον έχει 40% έκπτωση στην περιποίηση νυχιών, επειδή έχει μόνο έξι δάχτυλα στο σύνολο, οπότε δεν χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά, ενώ οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες, όπως αναφέρει.




Όμως σημειώνει, ότι έχει μια σειρά και από προβλήματα. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να ανοίξει πόρτες, βάζα ή σακούλες από πατατάκια, ενώ έχει αδυναμία στους καρπούς και πρώιμη έναρξη αρθρίτιδας. Η Cassidy Laramee δεν χάνει όμως την αυτοπεποίθηση της και αναφέρει χιουμοριστικά πως «πάντα αναρωτιέμαι σε ποιο δάχτυλο θα μπορέσω να βάλω τη βέρα μου».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα