Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Το «αντίο» του Τάσου Κοντογιαννίδη στον Νίκο Ξανθόπουλο

Κοινοποίηση

Το «αντίο» του Τάσου Κοντογιαννίδη στον Νίκο Ξανθόπουλο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Ξανθόπουλος την Κυριακή, με τον γνωστό Ξανθιώτη δημοσιογράφο, Τάσο Κοντογιαννίδη να τον αποχαιρετά με ένα μήνυμα στα social media. 

Αναλυτικά ο δημοσιογράφος που έλκει την καταγωγή του από την ορεινή Ξάνθη αναφέρει: 

Το λάδι στο τρεμάμενο καντήλι του εξέχοντος καλλιτέχνη- ηθοποιού, τραγουδιστού και Ανθρώπου Νίκου Ξανθόπουλου, στέρεψε το πρωί κι έσβησε. Έτσι έσβησε και ο ίδιος στο σπιτάκι στην Παιανία, βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του σύζυγο Εριφύλη τα αγαπημένα του παιδιά κι εγγόνια.




Συγκλονισμένος με πληροφόρησαν ότι ο φίλος μου ο Νίκος ο Ξανθόπουλος έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο και ταξιδεύει στους αιώνιους παραδείσους, εκεί, όπου δεν υπάρχει πόνος από τις ασθένειες και λύπη, αλλά ζωή ατελεύτητος! Αγαπημένε μου φίλε και αδελφέ Νίκο. Τα χρόνια πολλά που σου είπα την ημέρα της γιορτής σου δεν ακούστηκαν. Έφυγες και μας γέμισες πόνο και λύπη και προπάντων την αγαπημένη σου σύζυγο Εριφύλη, τα 4 παιδιά σου και τα 5 εγγόνια σου. Μου είπες μια φορά «Τάσο θα γίνουμε συνάδελφοι!» Απόρησα, σε τις Σε ρώτησα. Και ου λες γράφω βιβλίο και θα το παρουσιάσεις όπως παρουσίασα κι εγώ τα δικά σου. ΄Όταν έβγαλε το βιβλίο του «όσα θυμάμαι και όσα αγάπησα μου τηλεφωνεί αρχίζουμε έναν μαραθώνιο παρουσίαση στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη , μετά Δράμα Καβάλα Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

΄Ήταν πάρα πολύ καλός Άνθρωπος και οικογενειάρχης. Νοιαζόταν για την φτωχολογιά. Βοηθούσε κάθε φτωχό και όταν έδινα κάθε χρόνο τα σχολικά βραβεία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρούπολης μου έδινε ένα κείμενο με χαιρετισμό στους μαθητές και μαθήτριες με συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν τι να προσέχουν, να είναι συνεπείς και μελετηροί και ν’ αποφεύγουν τα ναρκωτικά που σκοτώνουν.




΄Ήταν πολύ καλός οικογενειάρχης πατριώτης κι χριστιανός, αφού κοντά στο σπιτάκι του είχε ένα εκκλησάκι με εικόνες και καντήλι που άναβε το πρωί η Εριφύλη η γυναίκα του και το βράδυ ο ίδιος. Καλό ταξίδι φίλε Νίκο παιδί του λαού στους αιώνιους παραδείσους.

Αναπαύσου εν ειρήνη εκεί ψηλά στους Παραδείσους αγαπημένε μου φίλε και αδελφέ Νίκο!»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα