Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τρόμος στην Ξάνθη – Νέα ένοπλη ληστεία με λεία χιλιάδες ευρώ!

Κοινοποίηση

Τρόμος στην Ξάνθη – Νέα ένοπλη ληστεία με λεία χιλιάδες ευρώ!

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη καθώς τις πρωινές ώρες της Τρίτης (24/01) σημειώθηκε νέα ένοπλη ληστεία στην περιοχή, με λεία μάλιστα αρκετές χιλιάδες ευρώ.




Η ληστεία σημειώθηκε σε διώροφη μονοκατοικία, κοντά στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, όταν μια πολυπληθής ομάδα δραστών μπούκαρε μέσα στο σπίτι υπό την απειλή όπλων. Ασκώντας βία οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως αγγίζει τις 40.000 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα τιμαλφή. 

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως στην ληστεία εμπλέκονται συνολικά 8 άτομα, τα οποία και αναζητά η Αστυνομία. 

Ένας ηλικιωμένος άνδρας που δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από τους δράστες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ τα υπόλοιπα θύματα δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από το σοκ της επίθεσης. 




Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μόλις λίγες ημέρες είχε σημειωθεί μια ακόμη ένοπλη ληστεία στη περιοχή της Φελώνης, ενώ πλέον οι Αστυνομικοί εξετάζουν κάθε στοιχείο χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο οι δύο ληστείες να συνδέονται. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα