Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή τροχοφόρου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, για απάτη και απόπειρα απάτης.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι ο δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει την 26-11-2022 από την πόλη της Δράμας, προσέγγιζε τους παθόντες με διάφορα προσχήματα και αφαιρούσε από την κατοχή τους τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα και μία κάρτα τραπέζης και σε μία περίπτωση χρηματικό ποσό.
Επιπλέον ο δράστης κάνοντας χρήση της αφαιρεθείσας κάρτας τραπέζης πραγματοποίησε σε επιχείρηση δύο συναλλαγές και μία απόπειρα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr