Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Τσέπελης: «Ο Μητσοτάκης έδωσε πίσω στους πολίτες την ελπίδα»

Κοινοποίηση

Τσέπελης: «Ο Μητσοτάκης έδωσε πίσω στους πολίτες την ελπίδα»

Σε δήλωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρωί της Παρασκευής (13/01) στην Ξάνθη, προχώρησε ο δήμαρχος της πόλης, Μανώλης Τσέπελης. 




Ο Δήμος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε κάνει λόγο για μια «ενθουσιώδη υποδοχή» από πλευράς των κατοίκων της Ξάνθης προς τον Πρωθυπουργό, ενώ μεταξύ άλλων έχουν συμπεριληφθεί και ορισμένες από τις δηλώσεις – τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλατεία της πόλης. 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει πως ο Πρωθυπουργός «έδωσε πίσω στους πολίτες την ελπίδα και την πίστη για το μέλλον. Χειρίστηκε με σοβαρότητα και προγραμματισμό τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ως χώρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έκανε πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών θα προκρίνει αυτήν τη μεγάλη και με σημαντικά αποτελέσματα, προσπάθεια και οι πολίτες θα εμπιστευθούν εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η παρουσία του Πρωθυπουργού στην Ξάνθη περιλαμβάνεται στην περιοδεία που πραγματοποιεί στη Θράκη και φυσικά έχει έντονο προεκλογικό χαρακτήρα. 




Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να βγάλουν μία selfie ή να φωτογραφηθούν προσπαθώντας να βάλουν στο κάδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρώντας παράλληλα στα social media – όπου στη συνέχεια κοινοποίησαν τις σχετικές φωτογραφίες – να δείξουν ότι έχουν καλές σχέσεις μαζί του. Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής αλλά και ορισμένοι τα ονόματα των οποίων ακούγονται έντονα για τη στελέχωση ψηφοδελτίων στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα