Ξάνθη: Επιστρέφουν στα παραδοσιακά κρεοπωλεία αναζητώντας κρέας ντόπιας παραγωγής

Ξάνθη: Επιστρέφουν στα παραδοσιακά κρεοπωλεία αναζητώντας κρέας ντόπιας παραγωγής

Επιστροφή στα παραδοσιακά κρεοπωλεία για το καταναλωτικό κοινό της Ξάνθης. Μετά τη δίχρονη στροφή στα super market, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι πελάτες της περιοχής αναζητούν το παραδοσιακό κρεοπωλείο και το κρέας ντόπιας παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών τους.

«Σημειώνεται μια στροφή των καταναλωτών στο κρέας ντόπιας παραγωγής και στο παραδοσιακό κρεοπωλείο» ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα Δευτέρα 30-1-2022 στο www.ertnews.gr , ο κος Γιώργος Μπατζακίδης και παράλληλα σημείωσε ότι οι παλιοί πελάτες επιστρέφουν αναζητώντας κυρίως το ντόπιας παραγωγής κρέας.

Ειδικότερα μιλώντας για την ελληνική παραγωγή κρέατος ο κος Γιώργος Μπατζακίδης σημείωσε ότι το 75% του βόειου κρέατος εισάγεται σε αντίθεση με το αιγο-πρόβειο κρέας που είναι 100% ελληνικό.

Αναφερόμενος στον επαγγελματικό του χώρο σημείωσε ότι παρουσιάζεται μια μικρή τόνωση της ενασχόλησης με τους νέους σε ηλικία συναδέλφους του να διδάσκονται όχι μόνο στην πράξη, αλλά και σε σεμινάρια- εκπαιδεύσεις τις τεχνικές του επαγγέλματος. «Υπάρχει ενδιαφέρον για τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ERTNews.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال