«Σημειώνεται μια στροφή των καταναλωτών στο κρέας ντόπιας παραγωγής και στο παραδοσιακό κρεοπωλείο» ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα Δευτέρα 30-1-2022 στο www.ertnews.gr , ο κος Γιώργος Μπατζακίδης και παράλληλα σημείωσε ότι οι παλιοί πελάτες επιστρέφουν αναζητώντας κυρίως το ντόπιας παραγωγής κρέας.
Ειδικότερα μιλώντας για την ελληνική παραγωγή κρέατος ο κος Γιώργος Μπατζακίδης σημείωσε ότι το 75% του βόειου κρέατος εισάγεται σε αντίθεση με το αιγο-πρόβειο κρέας που είναι 100% ελληνικό.
Αναφερόμενος στον επαγγελματικό του χώρο σημείωσε ότι παρουσιάζεται μια μικρή τόνωση της ενασχόλησης με τους νέους σε ηλικία συναδέλφους του να διδάσκονται όχι μόνο στην πράξη, αλλά και σε σεμινάρια- εκπαιδεύσεις τις τεχνικές του επαγγέλματος. «Υπάρχει ενδιαφέρον για τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ERTNews.gr
Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr