Ξάνθη: Να σφυρίξει ξανά το τουριστικό τρένο ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό

Ξάνθη: Να σφυρίξει ξανά το τουριστικό τρένο ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό

Κοινό ψήφισμα με το οποίο ζητούν την επιστροφή της τουριστικής αμαξοστοιχίας Δράμα – Τοξότες – Δράμα εξέδωσαν οι Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών Ξάνθης, ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης και ο Μ.Ε.Α.Σ. " ΗΦΑΙΣΤΟΣ " Σιδηροδρομικών και Φίλων Σιδηροδρόμου Δράμας.

Το ψήφισμα παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Παρασκευή (13/01) με αφορμή την περιοδεία του στην περιοχή.  

«Εχθές 13 Ιανουαρίου 2023, οι Σύλλογοι: Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών Ξάνθης, Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης, Μ.Ε.Α.Σ. " ΗΦΑΙΣΤΟΣ " Σιδηροδρομικών και Φίλων Σιδηροδρόμου Δράμας, υποβάλλαμε στον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με την ευκαιρία του ερχομού του στην πόλη μας την Ξάνθη, ψήφισμα που αφορά στην ΕΠΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, καθώς και τη δρομολόγηση και πάλι ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΜΑ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΔΡΑΜΑ.

Ευχόμαστε να εισακουστεί το αίτημά μας, που πιστεύουμε πως είναι αίτημα όλης της κοινωνίας μας. Όπως είπε και φίλη του Συλλόγου " ας είναι ευήκοος ο ους του Πρωθυπουργού ".

Πιστεύουμε δε πως η συστράτευση όλων μας και η ομοψυχία σε ότι αφορά θέματα ανάπτυξης της περιοχής μας, είναι το Α και το Ω, για την επίτευξη του στόχου» τονίζει ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال