Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

170 νέοι άνεργοι στον Έβρο που κατεβαίνει υποψήφιος ο Πρωθυπουργός!

Κοινοποίηση

170 νέοι άνεργοι στον Έβρο που κατεβαίνει υποψήφιος ο Πρωθυπουργός!

Στον δρόμο φαίνονται πως μένουν 170 οικογένειες στον Έβρο, που οδηγούνται στην ανεργία μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών. 

Πρόκειται για τις απολύσεις σχεδόν 140 εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά και άλλες 30 θέσεις εργασίας που χάνονται από το «κανόνι» της Olympus Bank. 




Όλα αυτά μέσα σε ελάχιστες μόλις ημέρες σε μια περιοχή μάλιστα στην οποία ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατεβαίνει υποψήφιος. 

«Προσωπικά θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο, στην εκλογική περιφέρεια Έβρου. Όπως ξέρετε, έχω τη δυνατότητα να είμαι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στον ΄Έβρο για λόγους συμβολικούς, αλλά και για λόγους ουσιαστικούς.




Ο Έβρος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όχι μόνο των μεγάλων εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά βρίσκεται και στην πρώτη γραμμή των αναπτυξιακών προκλήσεων και των αναπτυξιακών ευκαιριών που ξετυλίγονται μπροστά μας.

Κατά συνέπεια, η υποψηφιότητά μου εδώ στον Έβρο πιστεύω ότι έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, αλλά είναι και ενδεικτική της προσοχής που προσωπικά αποδίδω σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά θα έλεγα ειδικά στον ακριτικό Έβρο» δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ο Πρωθυπουργός, γνωστοποιώντας την απόφασή του. 




Την ίδια στιγμή ωστόσο βλέπουμε πως η υποβάθμιση της Θράκης συνεχίζεται, με την ανεργία να αποτελεί μια μεγάλη μάστιγα για την περιοχή και θα περίμενε κανείς πράξεις ουσίας και όχι «συμβολισμού». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα