Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έναρξη Ξανθιώτικου Καρναβαλιού με Ζευγαρά την Παρασκευή 10/02

Κοινοποίηση

Έναρξη Ξανθιώτικου Καρναβαλιού με Ζευγαρά την Παρασκευή 10/02

Καρναβάλι Ξάνθης 2023: Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. 

Πλατεία Δημοκρατίας | ώρα 18:30




Επίσημη έναρξη των Θρακικών ΛαογραφικώνΕορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν κάθε χρόνο με την αναγγελία της έναρξής από τον δήμαρχο της πόλης. Ντόπιοι, ξένοι, μικροί και μεγάλοι φορούν τη μάσκα του κεφιού και βγαίνουν στους δρόμους για να γλεντήσουν και να χορέψουν.




Πλατεία Δημοκρατίας | ώρα 19:00

Συναυλία Λένα Ζευγαρά

Η τραγουδίστρια που με την είσοδο της στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού έχει προκαλέσει πανικό. Το μελαχρινό κορίτσι από την Καρδίτσα βλέπει συνεχώς τις μετοχές του στο τραγούδι να ανεβαίνουν. Επάξια κερδίζει την αγάπη του κοινού, εισπράττει τον θαυμασμό του και το ανταποδίδει με τις μεγάλες της επιτυχίες. Τα σταθερά της βήματα προς την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων της μαρτυρούν πως ήρθε για να μείνει και να φτάσει στην κορυφή. Έχει άλλωστε όλα τα φώτα για να το πραγματοποιήσει. Με την εντυπωσιακή εμφάνιση και την ιδιαίτερη φωνή της, καταφέρνει πάντα να γεμίζει τα μαγαζιά που εμφανίζεται και να μην μπορεί να πάρει κανείς τα μάτια του από πάνω της.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα