Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ενισχύεται με 10 αστυνομικούς η Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ενισχύεται με 10 αστυνομικούς η Ξάνθη

Με 10 αστυνομικούς θα ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπως γνωστοποίησε η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων. 




«Κατόπιν συντονισμένων και μεθοδευμένων ενεργειών του Σωματείου μας για ουσιαστική ενίσχυση της Διεύθυνσής μας κατά τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, πάντα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, πληροφορηθήκαμε με ικανοποίηση πως η φυσική μας ηγεσία άκουσε τα προβλήματά μας και αποφάσισε να μας ενισχύσει με 10 αστυνομικούς» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Νίκος Γουναρίδης και ο Γ.Γ. Παναγιώτης Δροσίδης. 

«Αναγνωρίζουμε βέβαια το γεγονός ότι η κατάσταση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης δεν θα λυθεί ξαφνικά με την τοποθέτηση των 10 ατόμων, πλην όμως θα δώσει μια μικρή έστω αναπνοή στους συναδέλφους μας στην Ξάνθη κι επιτέλους θα «ξεκολλήσει» η επετηρίδα, δίνοντας ελπίδα στους συναδέλφους μας Ξανθιώτες που υπηρετούν στην Αθήνα και παραμένουν εγκλωβισμένοι. Η Αθήνα έχει πρόβλημα λειψανδρίας και δεν αμφισβητείται από κανέναν, αλλά πλέον και τα προβλήματα της επαρχίας είναι τέτοια που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση. 




«Δεν σταματάμε εδώ, προχωράμε πάντα με γνώμονα τον συνάδελφο και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα μας. Στον άοκνο αγώνα μας, είχαμε και έχουμε δίπλα μας τον Προέδρο της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, τον οποίο και ευχαριστούμε» καταλήγουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας. 

Ενισχύεται με 10 αστυνομικούς η Ξάνθη

Ενισχύεται με 10 αστυνομικούς η Ξάνθη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα