Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Φανταστικός Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,41 μ. στο μίτινγκ του Λιεβέν

Κοινοποίηση

Φανταστικός Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,41 μ. στο μίτινγκ του Λιεβέν


Ο Μίλτος Τεντόγλου “προσγειώθηκε” στα 8,41 μ. στο μήκος στο μίτινγκ του Λιεβέν και επιβεβαίωσε τη συνέπεια του στα μεγάλα άλματα και την ικανότητα του να αντιδρά σε όλες τις συνθήκες.




Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη, μπορεί το πρωί της σημερινής ημέρας να έμαθε πως ακυρώθηκε η επίδοση του (8,40μ.) στο Τορούν, ωστόσο το ίδιο βράδυ φρόντισε να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου κάνοντας έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είχε τέσσερα άλματα πάνω από τα 8,30 μ. πετυχαίνοντας διαδοχικά 8,32 μ., 8,37 μ., 8,34 μ., 8,41 μ. και άφησε τις δύο τελευταίες προσπάθειες, αφού είχε πετύχει το σκοπό του.

Ο 25χρονος έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι μακράν ο σταθερότερος και αποτελεσματικότερος άλτης του πλανήτη και πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να του ανακόψει την ξέφρενη πορεία.




Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο και πρωταθλητής Ευρώπης του Μονάχου κατέχει και πάλι την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Σήμερα το πρωί είχε γίνει γνωστό πως η WA του ακύρωσε το 8,40 μ. στο Τορούν, γιατί δεν φορούσε σωστό παπούτσι, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε μέσα σε λίγες ώρες να επιστρέψει στην κορυφή με μία νέα ακόμη καλύτερη επίδοση. Το 8,41 μ. είναι η δεύτερη επίδοση του αθλητή στον κλειστό στίβο και η έκτη της καριέρας του. Με την ίδια προσπάθεια (8,41 μ.) αναδείχθηκε νικητής και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο αθλητής θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα