Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λάκης Γαβαλάς: Το κράτος θα έπρεπε να μου ζητήσει «συγγνώμη»

Κοινοποίηση

Λάκης Γαβαλάς: Το κράτος θα έπρεπε να μου ζητήσει «συγγνώμη»


Τι είπε σε συνέντευξή του

Μία «συγγνώμη» από το ελληνικό κράτος δηλώνει ότι θα ήθελε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The Dot».

«Το κράτος θα έπρεπε να μου ζητήσει “συγγνώμη” γι’ αυτό που έχει κάνει σε μένα. Και δεν το έχει κάνει. Πραγματικά, με την ευκαιρία το λέω, εγώ κάθε φορά που πήγαινα στο εξωτερικό έφερνα συμβόλαιο και τάιζα τα 300 άτομα που είχα προσωπικό. Αυτοί, πάνε και έρχονται απ’ έξω, δεν φέρνουν απολύτως τίποτα, και φέρνουν μόνο φασαρία. Και όταν τα βρίσκουν σκούρα, φεύγουν, πάνε στο σπίτι τους -μένουν συνήθως στα Βόρεια Προάστια με 15 οδηγούς γύρω και bodyguards και μια χαρά μισθό παίρνουν παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει τις βλακείες της ζωής τους», ανέφερε.




«Εγώ, ποια βλακεία έκανα; Το ότι άνοιγα μαγαζιά και έπαιρνα περισσότερο προσωπικό; Ακόμα, και το σπίτι των γονιών μου στη Μύκονο το έδωσα για τα χρέη που αυτοί θεωρούσαν ότι έχω», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα