Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ικανοποίηση Μητροπολίτη για την ακύρωση της συναυλίας του FY

Κοινοποίηση

Ικανοποίηση Μητροπολίτη για την ακύρωση της συναυλίας του FY

Την ικανοποίηση του για την ακύρωση της συναυλίας του τράπερ FY που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στο πλαίσιο των ΘΛΕ, εκφράζει ο Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης είχε τοποθετηθεί δημόσια για την εν λόγω συναυλία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το Κέντρο Πολιτισμού θα πρέπει να προάγει τον πολιτισμό. 




«Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης συγχαίρει τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελην, τον Αντιδήμαρχο κ.  Εμμανουήλ Φανουράκη καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλία Ασκαρίδη, και χαιρετίζει την γενναία απόφαση τους να διαφυλάξουν τις λαογραφικές εκδηλώσεις της πόλεως μας, δίνοντας τους τον ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και λαογραφικό  χαρακτήρα που αρμόζει στην πόλη και στην νεολαία μας» αναφέρει ο Μητροπολίτης, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Δήμου να ακυρώσει τελικά τη συναυλία.  




Ικανοποίηση Αντιπολίτευσης 

Θέση για την ακύρωση της συναυλίας πήραν και οι Μελισσόπουλος, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζης και Παπαδόπουλος που είχαν επίσης ζητήσει την ακύρωση της. 

«Η ματαίωση της συναυλίας του τράπερ FY μετά από την έντονη αντίδραση της κοινωνίας της Ξάνθης, διέσωσε το κύρος των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών. Ο πολιτισμός δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα. Ήταν μία ευκαιρία να αντιληφθούμε το μέγεθος της δύναμης που διαθέτουμε ως πολίτες, όταν θέλουμε να ανατρέψουμε καταστάσεις» τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα