Καμπάνταης: «Το Κέντρο Πολιτισμού έχει υποχρέωση να προάγει τον πολιτισμό»

Καμπάνταης: «Το Κέντρο Πολιτισμού έχει υποχρέωση να προάγει τον πολιτισμό»

Τη δική του θέση εκφράζει δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Τριαντάφυλλος Καμπάνταης σχετικά με τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τις επιλογές των «καλλιτεχνών» που θα εμφανιστούν στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι φέτος. 

Χαρακτηριστικά ο ίδιος σημειώνει: 

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης οφείλει ή μάλλον έχει υποχρέωση να προάγει τον πολιτισμό και μόνο!

Στα βασικά συστατικά μίας εκλεπτυσμένης πολιτιστικής παρακαταθήκης που θα παραλάβει η επόμενη γενιά είναι η ποιότητα!

Η ποιότητα λοιπόν, είναι πολύ εύκολη να βρεθεί σε μια εποχή που επικρατεί η σαβούρα αρκεί να θέλεις! Δεν χρειάζεται να ξέρεις αλλά να ΘΕΛΕΙΣ!

Οι Underhill West, το δίδυμο Asmik Beglaryan - Ripsime Danielyan το ιδιαίτερο σχήμα Λάλώ οι φωνές των Coda Project - Σάββας & Γιώτα, οι αδερφές Eleni & Souzana Vougioukli, οι Οι Άτακτοι φίλοι μας από άλλη εποχή ρεμπέτικη, οι γεμάτοι ενέργεια The Coconaut Rockers οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC - Thrax Punks ενδεχομένως η γκάιντα της Evgenia Gaidi Pantazoglou ακόμη και ένα καλοπροβαρισμένο μουσικό σύνολο μιας σχόλης μουσικής και πόσοι άλλοι τοπικοί καλλιτέχνες έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν και να προσφέρουν στην πόλη μας από μια καρικατούρα εξαναγκαστικής και επιτηδευμένης υποκουλτούρας όπως είναι η... Τραπ!

Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι θέλουν το "κάτι άλλο", το "καινούργιο", το "πιασάρικο". 

Σύμφωνοι! 

Μαζί σας! 

Αλλά με ποιοτικά κριτήρια πάντα. 

Με ερεθίσματα τα οποία θα μας αναγκάσουν να σκεφτούμε, να ταξιδέψουμε, να ξυπνήσουν την δημιουργία μέσα μας, να ερωτευτούμε, να δακρύσουμε, να χορέψουμε, να γυρίσουμε σπίτι με χαμόγελο το βράδυ αποκομίζοντας ΚΑΤΙ!

Κρίνοντας πάντα από τις προηγούμενες επιλογές όλα δείχνουν ότι στον Δήμο Ξάνθης το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Θλίβομαι βαθύτατα για όσους εξυμνούν, συντηρούν και προάγουν την βία, την ανθρώπινη ταπείνωση, τα ναρκωτικά, την πορνεία και την  ευρύτερη παρακμή της κοινωνίας μας με σκοπό το κέρδος!

Τώρα, το γιατί τα παιδιά μας ακούνε Τραπ αυτό είναι μια άλλη τεράστια και διαφορετικού τύπου συζήτηση. Ας το ψάξει η κάθε οικογένεια μέσα στους κόλπους της ξεχωριστά!

Καλή συνέχεια!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال