Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καρναβάλι Ξάνθης: Το Σάββατο (25/02) η Αναστασία με τις… «Αμαρτίες»

Κοινοποίηση

Καρναβάλι Ξάνθης: Το Σάββατο (25/02) η Αναστασία με τις… «Αμαρτίες»


Καρναβάλι Ξάνθης 2023:
Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.

Σε αυτό περιλαμβάνεται η συναυλία που θα δώσει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου η Αναστασία. 




Πλατεία Δημοκρατίας | ώρα 13:00

Συναυλία Αναστασία και Πρόδρομος Τσόλια

Το πιο hot πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας αυτήν την περίοδο και όχι άδικα. Η 19χρονη τραγουδίστρια μας συστήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μέσα από το TikTok, δίνοντας στον κόσμο ένα μικρό teaser από τις «Αμαρτίες» της. Αυτές που λίγο μετά λατρέψαμε και αγαπήσαμε δυνατά κάνοντάς τες Νο1 στα ελληνικά ραδιόφωνα, Νο1 στα Youtube Trends με πάνω από 23 εκατομμύρια συνολικές προβολές και τριπλά πλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις. Αντίστοιχα σαρωτικό είναι και το δεύτερο single της «Λίγο Λίγο», το οποίο βρέθηκε επίσης στο Νο1 των YouTube Trends, έχει ήδη γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 6,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Την ίδια στιγμή, η Αναστασία είναι η νέα «Ambassador» Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify «Equal», ενώ πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα Mad vma 22.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα