Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καρναβάλι Ξάνθης: Την Πέμπτη (23/02) η συναυλία με τον Γιώργο Λιβάνη

Κοινοποίηση

Καρναβάλι Ξάνθης: Την Πέμπτη (23/02) η συναυλία με τον Γιώργο Λιβάνη


Καρναβάλι Ξάνθης 2023
: Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.




Σε αυτό περιλαμβάνεται η συναυλία με τον Γιώργο Λιβάνη την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 19:30 στην κεντρική πλατεία. 

Ενας από τους πιο ολοκληρωμένους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς. Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική (κυρίως την παραδοσιακή), καθώς ήταν σε μουσικό ωδείο από την ηλικία των 8 ετών. Σπούδασε βυζαντινή μουσική και ξεκίνησε να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής. Το 2016 έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Αχ Καρδιά» και έπειτα ακολούθησε το άκρως επιτυχημένο «Βγαίνω, Πίνω, Ξενυχτάω», «Θες», «Που και Που», «Να είσαι ευτυχισμένη». «Θέλω κι άλλα», «Όσα έχω ζήσει», «Το Σεντόνι», κ.α. Τον Μάρτιο του 2020 συμμετείχε στο J2US ως coach της Χριστίνας Βραχάλη και λίγο μετά ως coach του Μάριου Πρίαμου. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα επί σκηνής όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Αντύπας και πολλοί ακόμη και αποτελεί σημαντική παρουσία στις live εμφανίσεις Η πιο πρόσφατη δημογραφική του δουλειά (2022) έχει τίτλο «Ένας Αλήτης Είμαι».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα