Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Καρναβάλι Ξάνθης: Την Παρασκευή (24/02) οι Trouf, Anton F, FY και Robin Juanta

Κοινοποίηση

Καρναβάλι Ξάνθης: Την Παρασκευή (24/02) οι Trouf, Anton F, FY και Robin Juanta


Καρναβάλι Ξάνθης 2023:
Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών. 

Σε αυτό περιλαμβάνονται οι συναυλίες των Trouf, Anton F, FY και Robin Juanta που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. 




Πλατεία Δημοκρατίας | ώρα 13:00

Συναυλία Trouf και Anton F

Ο Trouf ξεκίνησε από τη Ξάνθη και έκανε το ντεμπούτο του στη rap σκηνή σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις στα δεκατρία. Τώρα στα είκοσι έξι έχει πλέον σαν βάση του τη Θεσσαλονίκη και πέραν των στίχων του γράφει πολλές φορές και μουσική, ενώ ενίοτε γράφει και στίχους για άλλους καλλιτέχνες (ghοstwriting). Ο Trouf δημιουργεί μέσα από ένα ιδιαίτερο πρίσμα, από το οποίο περνούν και στοιχεία από άλλα είδη μουσικής όπως η pop και τα blues, κάτι που τον κάνει μοναδικό. Η φετινή του χρονιά είναι εκρηκτική καθώς ο δίσκος του ξεπερνάει τα 5.000.000 streams στο Spotify, έκανε αμέτρητες συνεργασίες, κάποιες από αυτές είναι με τον Bloody Hawk, την Daphne Lawrence και άλλους πολλούς όπως Bossikan,Wang,Tsaki κ.α. και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία πολλές εμφανίσεις σε Κύπρο, Λονδίνο και Ρώμη. Ένα από τα πιο γνωστά του singles είναι το «Κλασσικό» το οποίο έγινε χρυσό βάσει των ψηφιακών πωλήσεων του. Το προσωπικό του κανάλι στο YouTube μετράει πάνω από 7.000.000 προβολές και άλλα 2.000.000 από το κανάλι της δισκογραφικής του εταιρίας (MadHouse Records/Minos EMI).




Πλατεία Δημοκρατίας | ώρα 14:00

Συναυλία FY και Robin Juanta

Ο FY είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της ελληνικής Hip -Hop / Rap μουσικής βιομηχανίας Τα τραγούδια του έχουν αποσπάσει άκρως θετικές κριτικές και για πολλοστή φορά έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα