Κοπή Βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου Τοπείρου

Κοπή Βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου Τοπείρου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Τοπείρου. 

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, απευθυνόμενος σε όλους τους εργαζόμενους τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε ο Δήμος να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες. Υπογράμμισε ότι από την πλευρά του κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να ικανοποιεί τα αιτήματά τους και ότι πάντα θα είναι παρών για να ακούει τις προτάσεις και τα προβλήματά τους: «Όλοι μας θα πρέπει να  έχουμε ένα κοινό στόχο, και εμείς σαν Διοίκηση και εσείς σαν υπάλληλοι… και αυτός ο στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε καλά, ότι ανταποκρινόμαστε ορθά και είμαι σίγουρος ότι δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα» είπε μεταξύ άλλων. 

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειος Χαραλαμπίδης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι σύσσωμοι αφού έκοψαν την Βασιλόπιτα εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για μια νέα, εποικοδομητική χρονιά, συνοδευόμενες από «καλή δύναμη» για τη συνέχιση του έργου.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال