Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη για το Καρναβάλι

Κοινοποίηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη για το Καρναβάλι

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία αποσκοπώντας στην ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2023, θέτει σε ισχύ μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη. 

Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, όπως και η στάση και η στάθμευση αυτών, τη ρύθμιση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές 2023 ως εξής:




Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 για τις ανάγκες της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης, τμήματος της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας από τις 11:00 έως το τέλος της εκδήλωσης. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παιδική καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 15:00.

Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 για τις ανάγκες της νυχτερινής καρναβαλικής παρέλασης, τμήματος της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας από τις 18:30 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 για τις ανάγκες της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, της 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της Τζαβέλα) – πλατεία Δημοκρατίας -Βασιλέως Κων/νου – Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της Έβρου), από τις 09:00 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, των οδών Βασιλέως Κων/νου και Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της γέφυρας του Κοσύνθου), από τις 19:00 έως τις 03:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 

Η ισχύς των περιορισμών της κυκλοφορίας ορίζεται τις ημέρες και ώρες όπως αυτές αναφέρονται ανωτέρω και κατά τούτα τα χρονικά διαστήματα, να ληφθούν εκ των υπευθύνων όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και της κυκλοφορίας των οχημάτων, με σκοπό την πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης. 




Η κίνηση όλων των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Εξαιρείται μόνο η κίνηση οχημάτων έκτακτης ανάγκης για άκρως σοβαρούς λόγους που άπτονται των αρμοδιοτήτων – καθηκόντων τους.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα