Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Καρναβάλι Ξάνθης: Το Σάββατο (18/02) η συναυλία των Locomondo

Κοινοποίηση

Καρναβάλι Ξάνθης: Το Σάββατο (18/02) η συναυλία των Locomondo


Καρναβάλι Ξάνθης 2023:
Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.

Σε αυτό περιλαμβάνεται η συναυλία των Locomondo που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία.




Ενα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχεται στην κεντρική σκηνή, για να χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι. Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξε – σηκώνουν το κοινό με τους ρυθμούς και με τα αγαπημένα τραγούδια τους. Οι Locomondo ιδρύθηκαν το 2003 στην Αθήνα από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα. Από το ξεκίνημά τους τα τραγούδια τους έχουν μπει στο playlist διάφορων ευρωπαϊκών σταθμών. Το 2005 ταξιδεύουν στην Τζαμάικα και ηχογραφούν με τον θρυλικό τρομπονίστα VinGordon-είναι η πρώτη φορά που ελληνικό συγκρότημα ηχογραφεί στην Τζαμάικα. Δύο χρόνια μετά ανοίγουν τη συναυλία του Manu Chao στην Μαλακά – σα. Έκτοτε σημειώνουν μια συνεχώς ανοδική πορεία. Έχουν ηχογραφήσει πάνω από εννέα άλμπουμ κι έχουν παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία κ.α. Οι Locomondo είναι οι: Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – κιθάρα, φωνή, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, φωνή, Σπύρος Μπεσδέκης – μπάσο, Στρατής – Άγγελος Σούντρης – τύμπανα, Χρήστος Καλαιτζόπουλος – ακορντεόν – τραγούδι. Τα πνευ – στά των Locomondo είναι οι Χρήστος Σπηλιόπουλος – τρομπόνι, φωνή, Νίκος «Tattoo» Βλάχος – τρομπέτα, φωνή. Ηχολήπτες: Θανάσης Ταμπάκης, Γιώργος Φραγκέλης. Φωτιστής: Κώ – στας Μαργκάς.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα