Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μάνδρα: Ακυρώνεται ο «Ανάποδος Γάμος» στη μνήμη του 27χρονου

Κοινοποίηση

Μάνδρα: Ακυρώνεται ο «Ανάποδος Γάμος» στη μνήμη του 27χρονου

Στον πένθος έχει βυθιστεί η Μάνδρα μετά τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του 27χρονου που τον «πρόδωσε» η καρδιά του και πέθανε μέσα στην επιχείρηση του πατέρα του, σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την Ξάνθη.




Στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας, αποφάσισε να ακυρώσει την αναβίωση του εθίμου του «Ανάποδου Γάμου» που είχε προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα. 

«Η δύναμη μιας μικρής Κοινότητας, κρύβεται στην ενότητα των μελών της. Στο πως μετέχουμε στα όμορφα, πως στεκόμαστε στα δύσκολα, πως πονάμε στα άσχημα. Όλοι μαζί. Μέσα από αυτή την ένωση των ανθρώπων, προκύπτει το κλίμα και η φιλοξενία που προσφέρουμε σε όλους εσάς που επισκέπτεστε το χωριό μας, τιμώντας τις εκδηλώσεις μας» τονίζει ο Σύλλογος. 




«Κι αυτή την φορά, ο πόνος και η θλίψη μας για τον χαμό του παιδιού μας, μας οδηγεί στο να ακυρώσουμε την εορταστική μας εκδήλωση. Ευχόμαστε σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας, κάθε καλό!» προσθέτει ο Σύλλογος στο μήνυμά του για την ακύρωση της αναβίωσης του εθίμου. 

Μάνδρα: Ακυρώνεται ο «Ανάποδος Γάμος» στη μνήμη του 27χρονου

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα