Μαθητές του 1ου ΓΕΛ σήκωσαν πανό για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ σήκωσαν πανό για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου

Το δικό τους μήνυμα για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου θέλησαν να στείλουν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης. 

Οι μαθητές κατά τη διάρκεια του τελικού των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου, στον οποίο το 1ο ΓΕΛ αντιμετώπισε το 2ο ΓΕΛ, επέλεξαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, κρατώντας ένα πανό με το σύνθημα «Άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου Ξάνθης. Μόνιμες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών. Δημόσια δωρεάν υγεία για όλους». 

Όπως ήταν φυσικό οι μαθητές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την πράξη τους αυτή και να καταχειροκροτηθούν. 

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υπολειτουργίας τα οποία έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην πόλη, με τους διαδηλωτές να στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά της περαιτέρω υποβάθμισης και να ζητούν την άμεση ενίσχυση του ΓΝΞ με προσωπικό. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال