Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Μπούκαρε» σε 2 αμάξια – Προσπάθησε να κλέψει και άλλα

Κοινοποίηση

«Μπούκαρε» σε 2 αμάξια – Προσπάθησε να κλέψει και άλλα

Αστυνομικά Νέα: Συνελήφθη την 27-2-2023 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε εισήλθε νωρίτερα σε δύο σταθμευμένα ανασφάλιστα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα, ενώ επιπλέον επιχείρησε να διαρρήξει και άλλα σταθμευμένα οχήματα χωρίς να τα καταφέρει. Την  προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.




Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα 

Συνελήφθη την 26-2-2023 το βράδυ στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος. 

Συνελήφθη την 26-2-2023 το βράδυ πλησίον του Ανατολικού Κόμβου Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Δύο συλλήψεις στη Δράμα 




Συνελήφθη την 26-2-2023 το βράδυ στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας ένας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρία μαχαίρια και ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό γκλοπ. Την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Συνελήφθη την 26-2-2023 το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα και όπως προέκυψε κατά το χρονικό διάστημα από 25 έως 26-2-2023 διέρρηξε δύο Ιερούς Ναούς σε περιοχές της Δράμας και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στους δικαιούχους του. Την  προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα