Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Νέος θρήνος στην Ξάνθη – Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βούλκος

Κοινοποίηση

Νέος θρήνος στην Ξάνθη – Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βούλκος

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Ξάνθης το άκουσμα της είδησης πως ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Βούλκος εντοπίστηκε νεκρός. 

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και γνωστό κληρικό, που είχε αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο. Οι ομιλίες του και οι δημόσιες τοποθετήσεις τους ήταν πάντα καθηλωτικές. 




Ο Πατέρας Αντώνιος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, δεν εμφανίστηκε σε τελετή που τον ανέμεναν, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση και να εντοπιστεί τελικά νεκρός μέσα στο σπίτι του. 

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του δεκάδες πολίτες που γνώριζαν τον ίδιο και το έργο του έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατό του. 

«Γιατί βρε αδερφέ… Καλή αντάμωση» έγραψε στα social media o πατήρ Απόστολος Λαπαντώνης. «Αιωνία σου η μνήμη Πατέρα Αντώνιε. Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή σου» σχολιάζει ο Χρήστος Παππάς. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα