Νέες διακρίσεις για το κρασί «Βουρβουκέλη» από τα Άβδηρα

Νέες διακρίσεις για το κρασί «Βουρβουκέλη» από τα Άβδηρα

Νέες σπουδαίες διακρίσεις κατάφερε να αποσπάσει το κρασί που παράγει το κτήμα «Βουρβουκέλη», στα Άβδηρα της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στα social media: 

Οι 3 διακρίσεις που κατέκτησε φέτος το κτήμα «Bουρβουκέλη» επιβεβαιώνουν, ότι διατηρούμε το υψηλό επίπεδο. Με γνώμονα την αγάπη  για την ιστορική περιοχή των Αβδήρων και το κρασί.

Η «Μαλαγουζιά» με τις χρυσαφιές ανταύγειες, κατάφερε να αποσπάσει το «Χρυσό μετάλλιο» καθώς και ειδική διάκριση για την καλύτερη Μαλαγουζιά του διαγωνισμού.

«Χρυσό μετάλλιο» και για το «Λαγάρα Ερυθρός», ξεχωρίζοντας για το βαθύ πορφυρό του χρώμα, τα αρώματα αγριοκέρασου, μύρτιλου, βανίλιας και κρέμας ζαχαροπλαστικής.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας ολοκληρώνεται με το «Ασημένιο μετάλλιο» του «Άβδηρος Λευκός», μια αναγνώριση πλούσια και δροσιστική, όπως ακριβώς και η γεύση που αφήνει ο «Άβδηρος» στο τελείωμά του.

Διακρίσεις και για το «Nico Selections», το «Λημνιό - Ερυθρός», το «Άβδηρος - Ευθρός» και το «Λαγάρα - Ερυθρό»  μέσα από τα «Χάλκινα μετάλλια» που κατέκτησαν, με τις διακρίσεις του κτήματος «Βουρβουκέλη» στο «Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2023» να φτάνουν συνολικά τις 8 σε αριθμό.

Η αναγνώριση που προκύπτει μέσα από διαγωνισμούς με συμμετοχές τέτοιου βεληνεκούς, μας δίνει δύναμη έτσι ώστε να θέτουμε ολοένα και περισσότερο υψηλούς στόχους.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال