Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι στα Νεκροταφεία της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι στα Νεκροταφεία της Ξάνθης

Μια ακόμη θρασύτατη ληστεία καταγράφεται στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Ξάνθης, με τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες να επιτίθονται σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι για να αρπάξουν μια τσάντα.

Οι δράστες μάλιστα δεν δίστασαν να ασκήσουν βία στους ηλικιωμένους που είχαν επισκεφθεί τον χώρο των νεκροταφείων προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη του παιδιού τους. 




Ψάχνουν τους δράστες 

«Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 7-2-2023 το μεσημέρι, προσέγγισαν στην Ξάνθη, ζευγάρι ηλικιωμένων ημεδαπών και με την χρήση βίας αφαίρεσαν από την κατοχή της ημεδαπής την τσάντα της που περιείχε  χρηματικό ποσό, κάρτες τραπέζης, κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης» αναφέρει από την πλευρά της η Αστυνομία. 




Πολλαπλά τα «χτυπήματα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ληστεία – και μάλιστα με τη χρήση σωματικής βίας – στον χώρο των κοιμητηρίων. 

Οι κάτοικοι που επισκέπτονται να νεκροταφεία ζουν διαρκώς με τον φόβο πως θα πέσουν θύματα κλοπής, ακόμη και μέρα μεσημέρι, ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά βανδαλισμών που καταγράφονται στους τάφους με τους δράστες να λεηλατούν τα πάντα στο πέρασμά τους. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα