Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Ο άνθρωπος στην Ηλεκτρονική Εποχή – του Ιωάννη Κυριαζόγλου

Κοινοποίηση

Ο άνθρωπος στην Ηλεκτρονική Εποχή – του Ιωάννη Κυριαζόγλου

Το βιβλίο «Ο Άνθρωπος στην Ηλεκτρονική Εποχή», περιγράφει τις συνθήκες διαβίωσης του ανθρώπου στην Ηλεκτρονική Εποχή, τις επιπτώσεις αυτής της εποχής στο άτομο, και περιέχει τρόπους για να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις συνθήκες και επιπτώσεις της ηλεκτρονικής εποχής και του ψηφιακού πολιτισμού.




Περιλαμβάνει, συνοπτικά, 10 κεφάλαια και 10 παραρτήματα που περιγράφουν την Ηλεκτρονική Εποχή και τις επιπτώσεις στα άτομα και την κοινωνία, και αναλύουν τρόπους βελτίωσης των επιπτώσεων της Ηλεκτρονικής Εποχής με:

Ένα σχέδιο δράσης (7 βημάτων), με τη χρήση ιδεών και άνω των 650 γνωμικών αρχαίων Ελλήνων (ταξινομημένα σε 21 κατηγορίες) και 35 ποιημάτων,




Ένα σύνολο (περίπου 31) από πρακτικές ενέργειες για πιο ισορροπημένη και αρμονική ζωή, και τη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας, της ηλεκτρονικής σας παρουσίας και της ψηφιακής τεχνολογίας,

Ένα γλωσσάρι όρων και εννοιών Πληροφορικής και Διαδικτύου, και Ηθικά διδάγματα 21 μύθων του Αισώπου, και

Μια μέθοδο για να τα αξιοποιήσεις τα αρχαία γνωμικά και τα ποιήματα πιο αποτελεσματικά για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος και είναι διαθέσιμο για αγορά ΕΔΩ.

Ο άνθρωπος στην Ηλεκτρονική Εποχή – του Ιωάννη Κυριαζόγλου

Ιωάννης Κυριαζόγλου

Ο Ιωάννης Κυριαζόγλου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Toronto, Canada με πτυχίο Bachelor of Arts (Hons) και με ειδίκευση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τα Οικονομικά, κερδίζοντας και Βραβείο Αριστείας.

Εργάσθηκε για περισσότερα από 45 χρόνια σε διεθνές επίπεδο (Καναδά, Αγγλία, Ελβετία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Σαουδική Αραβία, κ.λπ.) σε διάφορες ανώτατες διοικητικές θέσεις σε διεθνείς εταιρείες και σε έργα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.




Έχει συμμετάσχει σε οργανωτικές επιτροπές διεθνών συνεδρίων, είναι ιδρυτικό μέλος του Διαζώματος για την προστασία των αρχαίων Ελληνικών θεάτρων (https://diazoma.gr/) και συγγραφέας διαφόρων άρθρων και βιβλίων.

Είναι και συγγραφέας άρθρων και βιβλίων σε θέματα Ευεξίας (Wellness), Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Management), Πληροφορικής και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Το 2019 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Φυλάτος το βιβλίο του με τίτλο: «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR Protection)». Το 2020 κυκλοφόρησε επίσης από τις Εκδόσεις Φυλάτος το βιβλίο «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά – Προτάσεις και σκέψεις βελτίωσης και ευεξίας για μια πιο ισορροπημένη ζωή στον 21ο αιώνα». Πρόσφατα εκδόθηκε ποιητική του συλλογή ‘The Melina Anthology: Poems from the Heart and Soul’ (www.amazon.com).




Από το 2016 έως σήμερα διοργανώνει και δίνει σεμινάρια.

Επίσης, είναι Editor-in-Chief του ηλεκτρονικού περιοδικού του Internal Controls Institute (https://www. theiic.org/), που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και δίνει διαλέξεις σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, πληροφορικής και IT Auditing.

Έχει κερδίσει το Πρώτο Βραβείο (1992, Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λογοτεχνίας) για το Δοκίμιό του «Μηδέν και Άπειρο και η προοπτική του ανθρώπου στον 21ο αιώνα».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα