Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Κασκαντέρ» του Καρναβαλιού από τις Σέρρες στο XanthiNea.gr

Κοινοποίηση

Ο «Κασκαντέρ» του Καρναβαλιού από τις Σέρρες στο XanthiNea.gr

Τη δική του θέση για την απόφασή του να σκαρφαλώσει πάνω σε μια κολώνα φωτισμού και να χορέψει, κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού στην Ξάνθη, δίνει ο νεαρός από τις Σέρρες που έγινε viral στα social media. 

Η φωτογραφία με τον ίδιο να βρίσκεται πάνω στην κολώνα προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και δεν διακρίνεται το πρόσωπό του. Ο ίδιος ωστόσο θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη θέση του. 




«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Νομό της Ξάνθης που νοιάζεται για την υγεία μας περισσότερο από εμάς. Βλέποντας αυτή την εικόνα ο κάθε άκυρος προσπαθεί να βγάλει κάτι κακό όπως ότι δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, ότι είμαι μεθυσμένος ή ακόμα και ότι έχω πάρει ναρκωτικά. Λίγη ρετσίνα μέσα στην Cola είχα παιδιά ηρεμήστε. Αν νομίζετε ότι αυτό που έκανα δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν, τότε ίσως και να μην σας απαντούσα τώρα. Με πολλή αγάπη από τον Κασκαντέρ των Σερρών» εξηγεί στο XanthiNea.gr. 

Ο «Κασκαντέρ» του Καρναβαλιού από τις Σέρρες στο XanthiNea.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα