Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πατήρ Αντώνιος: Έλαβε προθεσμία 10 ημερών για να δώσει εξηγήσεις

Κοινοποίηση

Πατήρ Αντώνιος: Έλαβε προθεσμία 10 ημερών για να δώσει εξηγήσεις

Δεν εμφανίστηκε τελικά στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων για να δώσει εξηγήσεις για την ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων και τις άλλες βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο  πατήρ Αντώνιος.




Ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», που εκπροσωπήθηκε σήμερα από τους δικηγόρους του σύμφωνα με το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία 10 ημερών για τη συγκεκριμένη νομική διαδικασία.
Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας Αντώνιος είχε λάβει ήδη προθεσμία 24 ημερών για να προετοιμαστεί, καθώς έχει παραλάβει τη δικογραφία στις 9 Ιανουαρίου.




Όπως είναι γνωστό, ο ιερέας έχει κληθεί ως ύποπτος από τις δυο εισαγγελείς να δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, καθώς στη δικογραφία περιλαμβάνονται μαρτυρίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών αλλά και σκληρές σωματικές κακοποιητικές συμπεριφορές με ξύλο, τιμωρίες, στέρηση φαγητού, καταναγκαστική εργασία εντός δομών της ΜΚΟ.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα