Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Πωλητής του περιοδικού «Σχεδία» στο Σύνταγμα ο Νίκος Παππάς

Κοινοποίηση

https://www.xanthinea.gr/2023/02/politis-sti-sxedia-o-nikos-pappas.html

Ο Νίκος Παππάς έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι σκέφτεται διαφορετικά από πολλούς συναθλητές του, έχοντας αποφασίσει άλλωστε να δωρίσει όλη τη φετινή αμοιβή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, και το απέδειξε ξανά με την απόφασή του να στηθεί στο Σύνταγμα για να βοηθήσει τους πωλητές του περιοδικού «Σχεδία».




Μπορεί το μπάσκετ να είναι η αγάπη του, αλλά ο Έλληνας γκαρντ αγαπάει και κάτι άλλο: Να βοηθάει τους συνανθρώπους του, αυτούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση που μπορεί να έχει ο ίδιος. Και το κάνει συχνά και με διάφορους τρόπους.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αποφάσισε τώρα να πάει στο Σύνταγμα και να βοηθήσει τους πωλητές του περιοδικού «Σχεδία», φορώντας και το σχετικό γιλέκο ενώ έβγαλε και φωτογραφία με έναν άστεγο.




«Ο Νίκος Παππάς έχει έρθει σε ένα σημείο που άνετα θυμίζει γήπεδο, την πλατεία Συντάγματος και για ασίστ έχει δίπλα του τον κ. Στάθη», ήταν το μήνυμα από τους ανθρώπους του περιοδικού στη σχετική ανάρτηση που έκαναν στα social media.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα