Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να αποτρέψει την αυτοκτονία 19χρονης

Κοινοποίηση

Πώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να αποτρέψει την αυτοκτονία 19χρονης

Κατόπιν παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα η 19χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομειακό ίδρυμα, για την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική φροντίδα.

Να αποτρέψουν μια τραγωδία με πρωταγωνίστρια μια 19χρονη κοπέλα, κατάφεραν οι αρχές προλαβαίνοντας την πριν διαπράξει αυτοκτονία.




Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των αρχών, η  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να αποτρέψει ένα άτομο από το να αυτοκτονήσει, ύστερα από άμεσες ενέργειες και σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Το άτομο εκδήλωσε την πρόθεσή να αυτοκτονήσει, μέσω ανάρτησης σε προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκαν μέσω του CYBER ALERT.




Μετά από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ατόμου αυτού και εντοπίστηκε γεωγραφικά η κατοικία του.

Σε επικοινωνία και συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια 19χρονη ελληνικής καταγωγής.

Κατόπιν παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε νοσοκομειακό ίδρυμα, για την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική φροντίδα.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα