Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς να φροντίσετε τα επώνυμα γυαλιά ηλίου σας;

Κοινοποίηση

Πώς να φροντίσετε τα επώνυμα γυαλιά ηλίου σας;

Δεδομένου ότι τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα σχεδόν όλο το χρόνο, η σωστή φροντίδα τους είναι υψίστης σημασίας. Η χρήση επωνυμα γυαλια ηλιου προσφέρει όχι μόνο άνεση αλλά και τη σωστή προστασία για τα μάτια σας. Εάν έχετε ήδη αγοράσει ένα ή ενδιαφέρεστε αυτήν τη στιγμή να το αγοράσετε, σας προσφέρουμε μερικές συμβουλές για τη σωστή φροντίδα και καθαρισμό.

Να χρησιμοποιείτε πάντα μια θήκη

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ξύνετε τα νέα σας γυαλιά ηλίου. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τη ζημιά είναι να τα κρατάτε πάντα στην προστατευτική θήκη χωρίς να τα φοράτε. Όταν τα αποθηκεύετε, φροντίστε να χρησιμοποιείτε μια σκληρή προστατευτική θήκη. Αν και μπορεί να μην είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, καθώς είναι αρκετά μεγάλα και μπορεί να μην χωρούν σε κάθε τσάντα, η χρήση σκληρών προστατευτικών θηκών είναι απαραίτητη εάν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα τα επώνυμα γυαλιά πωλούνται με γνήσια επώνυμη θήκη από ποιοτικό υλικό. Εξάλλου, ο κατασκευαστής εγγυάται πάντα ότι τα προϊόντα του μπορούν να αποθηκευτούν σωστά.

Προσοχή στις υψηλές θερμοκρασίες

Αυτή είναι μια συμβουλή που δεν πρέπει να αγνοήσετε, γι’ αυτό μην τα αφήνετε ποτέ στο αυτοκίνητο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αποφύγετε την έκθεσή τους σε υπερβολική θερμότητα γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση των πλαισίων τους.

Καθαρίστε τα τακτικά

Μια άλλη σημαντική συμβουλή για τη φροντίδα των γυαλιών ηλίου σας είναι να τα καθαρίζετε σωστά. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα πανί από μικροΐνες για να καθαρίσετε. Χάρη σε αυτό, θα αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ή λεκέδες. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα ειδικά καθαριστικά τζαμιών – σπρέι, υγρά μαντηλάκια, καθώς και μια καινοτομία όπως ο καθαρισμός με υπερήχους.

Αποφύγετε να φοράτε στο κεφάλι

Ενώ φορώντας τα αυθεντικά γυαλιά ηλίου στο κεφάλι σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μοντέρνα, μπορεί να τα καταστρέψετε εντελώς. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν τα φοράτε στο κεφάλι σας, οι βίδες θα χαλαρώσουν και μπορούν εύκολα να πέσουν. Αυτό μπορεί επίσης να βλάψει τα επιθέματα της μύτης.

Άλλες συμβουλές:

Ποτέ μην τα φοράτε όταν επισκέπτεστε ένα σολάριουμ.

Εάν βρίσκεστε στην παραλία, φροντίστε να τα αποθηκεύσετε στην τσάντα θαλάσσης μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε, καθώς η άμμος και το θαλασσινό νερό μπορούν να τους κάνουν σοβαρή ζημιά.

Ακόμα κι αν αγοράσατε γυαλιά ηλίου ειδικά για ένα ταξίδι στη θάλασσα, δεν πρέπει να κολυμπήσετε σε αυτά. Η χημική σύνθεση του θαλασσινού νερού μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κουφωμάτων και των γυαλιών.

Βγάλτε τα αν βρίσκεστε στη σάουνα ή στο μπάνιο. Οι υδρατμοί μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στα μεταλλικά μέρη του σκελετού.

Όταν τα αφαιρείτε, κάντε το και με τα δύο χέρια. Εάν τα αφαιρέσετε με το ένα χέρι, το φορτίο στον δεξιό ή τον αριστερό μπράτσο θα είναι πολύ μεγάλο και με τέτοιο τακτικό χειρισμό, αυτό το αρκετά εύθραυστο μέρος μπορεί να μην αντέξει και να σπάσει μια μέρα.

Μην τα αφήνετε ποτέ στο άμεσο ηλιακό φως. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πλαστικούς σκελετούς, οι οποίοι μπορούν να παραμορφωθούν υπό την επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας.

Κρατήστε τα μακριά από χημικά – λακ, νερό τουαλέτας, σπρέι.

Σε κάθε διαδικτυακό οπτικό μπορείτε να βρείτε κομψά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γυαλιά ηλίου. Η σωστή φροντίδα και αποθήκευση είναι σημαντική. Όταν αγοράζουμε επώνυμα γυαλιά ηλίου, θέλουμε πάντα να μας εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να διατηρούν την εξαιρετική ποιότητα και εμφάνισή τους. Ο κατασκευαστής δίνει εγγύηση για τα προϊόντα του, αλλά ταυτόχρονα εξαρτάται από εμάς πόσο καιρό θα φαίνονται σαν καινούργια.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα