Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φόρεσε τα αποκριάτικά της η Ξάνθη – Ξεκινά επισήμως το Καρναβάλι

Κοινοποίηση

Φόρεσε τα αποκριάτικά της η Ξάνθη – Ξεκινά επισήμως το Καρναβάλι

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού μπαίνει και επίσημα από την Παρασκευή (10/02) η Ξάνθη, με την πόλη να έχει ήδη φορέσει τα αποκριάτικά της. 

Η επίσημη έναρξη του φετινού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί με τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής, με τη Λένα Ζευγαρά, ενώ ακολουθεί το πρόγραμμα των ΘΛΕ όπως έχει δοθεί στη δημοσιότητα. 

Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή των καλλιτεχνών αλλά και οι αμοιβές τους έχει γίνει αντικείμενο έντονης κριτικής και δημοσίων αντιπαραθέσεων.




«Οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Καρναβάλι Ξάνθης κλείνουν φέτος 58 χρόνια λαμπερής πορείας. Με «Όνειρα, Χρώματα, Μυρωδιές κι Αρώματα» θα γιορτάσουμε όλοι μαζί από την Παρασκευή, 10 μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου. Η αγκαλιά της φιλόξενης Ξάνθης άλλη μια φορά ανοίγει και περιμένει να υποδεχθεί φίλους και επισκέπτες. Σας καλώ την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 18:30, στην Πλατεία Δημοκρατίας να κηρύξουμε την έναρξη της μεγάλης αυτής γιορτής. Να χορέψουμε να γελάσουμε να χαρούμε να διασκεδάσουμε» τονίζει ο Δήμαρχος της πόλης, Μανώλης Τσέπελης στο μήνυμά του. 

Φόρεσε τα αποκριάτικά της η Ξάνθη – Ξεκινά επισήμως το Καρναβάλι

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα