Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σέρρες: Συνελήφθη 25χρονος διακινητής κάνναβης

Κοινοποίηση

Σέρρες: Συνελήφθη 25χρονος διακινητής κάνναβης

Οι πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για ένα νεαρό ο οποίος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στις Σέρρες, τους οδήγησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και του πέρασαν χειροπέδες.




Στην κατοχή του 25χρονου καθώς και στην κατοικία του, βρέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 213 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 210 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Οι ζυγαριές τον πρόδωσαν




Δεν ήταν μεγάλες οι ποσότητες ναρκωτικών που είχε στο σπίτι του στην Αμαλιάδα ένας Έλληνας που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, καθώς κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν μόνο 52,5 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

Ωστόσο, οι δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές που κατασχέθηκαν μαζί με ένα ψαλίδι, 110 ευρώ και ένα κινητό, απέδειξαν ότι έκανε διακίνηση και με αυτή την κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σέρρες: Συνελήφθη 25χρονος διακινητής κάνναβης

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα