Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκινεί η Ξάνθη – 7 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Συγκινεί η Ξάνθη – 7 φορτηγά στους σεισμόπληκτους [ΦΩΤΟ]

Ιδιαίτερα μεγάλη και συγκινητική είναι η ανταπόκριση των κατοίκων της Ξάνθης στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία. 

Επτά φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες στην Τουρκία και τη Συρία, παρέδωσε χθες ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο της πρώτης αποστολής που πραγματοποιήθηκε από τους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.




Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκε σε καθορισμένο σημείο στην Κομοτηνή, ώστε να κατευθυνθούν προς τον τελικό προορισμό τους. 

«Είμαι βαθιά συγκινημένος και περήφανος. Οι Θρακιώτες, είμαστε άνθρωποι της προσφοράς. Θεωρώ ότι οι συμπολίτες μου, οι Ξανθιώτισσες και οι Ξανθιώτες ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους. Το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν γίνεται ακόμα πιο πολύτιμο όταν η προσφορά έρχεται από το υστέρημα. Και υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που πρόσφεραν στο ελληνικό καραβάνι αλληλεγγύης με το περίσσευμα της καρδιάς τους. Τους ευχαριστώ» τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Συγκινεί η Ξάνθη – 7 φορτηγά στους σεισμόπληκτους [ΦΩΤΟ]

Συγκινεί η Ξάνθη – 7 φορτηγά στους σεισμόπληκτους [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα