Στην Αλεξανδρούπολη οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης

Στην Αλεξανδρούπολη για πρώτη φορά οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης!

Για πρώτη φορά η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί τους  «Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Ανδρών –Γυναικών Ανοικτής Κατηγορίας (OPEN) 2023, που θα πραγματοποιηθούν στις 17-19 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης".

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κολυμβητική συνάντηση σε πανελλήνιο επίπεδο για τον χειμερινό κύκλο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που μάλιστα αποτελεί αγώνα πρόκρισης για τα Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών & Εφήβων-Νεανίδων 2023.

Γιάννης Ζαμπούκης: Η ανάληψη των αγώνων αποτελεί σημαντικό γεγονός για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τον Δήμο μας, καθώς περισσότεροι από 500 κολυμβητές και κολυμβήτριες με τους προπονητές τους πρόκειται να την επισκεφτούν προσδίδοντας προστιθέμενη αξία και συμβάλλοντας στην προβολή της.

Μάλιστα, το δημοτικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εξοπλιστεί με αντικυματικές διαδρομές, νέα όργανα εκγύμνασης καθώς και με το σύγχρονο μηχάνημα εκγύμνασης Vasa Swim Ergometer, εγγυάται την άρτια διεξαγωγή των αγώνων επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της χώρας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η διεξαγωγή των αγώνων στην Αλεξανδρούπολη, που συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος θα αποτελέσει μία μεγάλη ευκαιρία για τις ομάδες της Περιφέρειάς μας να πετύχουν τους απαιτούμενους χρόνους για τη διάκρισή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών, καθώς αγωνίζονται σε ένα γνώριμο για αυτούς κολυμβητήριο.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال