Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

3 styling ideas για να απογειώσεις το maxi φόρεμά σου

Κοινοποίηση

3 styling ideas για να απογειώσεις το maxi φόρεμά σου

Τα μακριά φορέματα είναι άνετα, αέρινα και απόλυτα στιλάτα! Χειμώνα ή καλοκαίρι μπορείς να παίξεις με τους συνδυασμούς των χρωμάτων και των patterns, να πειραματιστείς με το styling και να δημιουργήσεις αξεπέραστα looks για κάθε ώρα της ημέρας. Αν αναρωτιέσαι και εσύ πως μπορείς να απογειώσεις τα δικά σου αγαπημένα maxi φορέματα, βρες παρακάτω 3 μοναδικές προτάσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για το στυλ σου!

Maxi Φορέματα + T-shirts

Για ένα chic αλλά και comfy all day look η πρότασή μας δεν είναι άλλη από το να συνδυάσεις το μακρύ φόρεμά σου με ένα απλό, μονόχρωμο t-shirt με κάποιο quote ή και χωρίς. Επίλεξε να φορέσεις το t-shirt σου μέσα από το φόρεμα, είτε να του δώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο outfit σου φορώντας το πάνω από το φόρεμα και δένοντάς το με έναν μοντέρνο, χαλαρό κόμπο ώστε να αναδείξει την μέση σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι άνετα και stylish sneakers και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις σε κάθε πρωινή σου εμφάνιση. 

Maxi Φορέματα + Ζιβάγκο

Θέλεις να φορέσεις το απόλυτα girly, καλοκαιρινό, floral φόρεμά σου κατά τους φθινοπωρινούς ή χειμερινούς μήνες, αλλά δεν ξέρεις πως; Τι θα έλεγες να το συνδυάσεις με ένα μαλακό και σίγουρα ζεστό ζιβάγκο; Επίλεξε ένα ζιβάγκο που να δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το φόρεμα, ίσως σε κάποια από τις αποχρώσεις που βρίσκονται στο pattern του φορέματος και συμπλήρωσε το outfit σου με μοντέρνα αρβυλάκια για smart casual εμφανίσεις ή ψηλοτάκουνες μπότες για να καταπλήξεις στον απογευματινό καφέ με τις κολλητές σου. Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

Maxi Φορέματα + Jacket 

Από casual φορέματα, μέχρι επίσημα φορέματα και φορέματα για γάμο, το jacket σου μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να δημιουργήσει εμφανίσεις που σίγουρα δεν θα μείνουν ασχολίαστες. Επίλεξε να δημιουργήσεις boho looks συνδυάζοντας αέρινα maxi φορέματα με ιδιαίτερα prints,  σανδάλια και denim jackets κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ή προτίμησε να δημιουργήσεις εμφανίσεις με ροκ χαρακτήρα φορώντας το αγαπημένο σου βαμβακερό maxi φόρεμα με αρβυλάκια ή over – the –knee μπότες και ολοκληρώνοντας το look με το μαύρο leather jacket σου.  

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να παίξεις με το styling και να απογειώσεις τα maxi φορέματά σου κάθε εποχή, που οι παραπάνω αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα αυτών. Δοκίμασε να πειραματιστείς και θα δημιουργήσεις looks που θα σε ξετρελάνουν και θα αναδείξουν τον πιο stylish εαυτό σου σε κάθε σου εμφάνιση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα