Ξάνθη: Συνάντηση στρατιωτικών με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη

Ξάνθη: Συνάντηση στρατιωτικών με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη

Συνάντηση με τον Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ, Σπύρο Τσιλιγγίρη, είχε η Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Ξάνθης.

Σε σχετικό δελτίου Τύπου που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο [Υπολοχαγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη, τον Αντιπρόεδρο [Ανθυπολοχαγό (ΥΠ) Λεόντιο Πετρίδη], τον Γενικό Γραμματέα [Ανθυπολοχαγό (ΔΒ) Γεώργιο Λύρατζη] και την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα [Λοχία (ΠΖ) Δέσποινα Καρίπη], συναντήθηκε με τον βουλευτή Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη στο γραφείο του, προκειμένου να συζητηθούν μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, υπηρετούσες και υπηρετούντες στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα, αναπτύχθηκαν οι προτάσεις και απόψεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και του κ. Βουλευτή, οι οποίες συνιστάμενες μπορούν να οδηγήσουν σε όφελος των συναδέλφων μας.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας στην προβολή και αναζήτηση λύσεων υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί σε Μονάδες και Στρατιωτικές Υπηρεσίες της Ξάνθης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال