Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Τα McDonald’s κάνουν «απόβαση» στη Θράκη

Κοινοποίηση

Τα McDonald’s κάνουν «απόβαση» στη Θράκη

Στην Αλεξανδρούπολη αναμένεται να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Victor Tedesco, CEO της Premier Capital plc, Developmental Licencee της McDonald’s για την Ελλάδα.




Στόχος του σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, είναι να διερευνήσει και να προετοιμάσει το άνοιγμα καταστήματος της πασίγνωστης παγκόσμιας αμερικανικής αλυσίδας, στην πρωτεύουσα του Έβρου. Θα συνοδεύεται από συνεργάτες του με τους οποίους θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες και θα έχουν τις απαραίτητες επαφές. Φυσικά σε όλη αυτή την εξέλιξη δεν παίζει ρόλο μόνο η ανάπτυξη καταστημάτων που συνεχίζεται για την McDonald’s στην Ελλάδα, αφού διαθέτει πλέον 26 καταστήματα και απασχολεί περισσότερα από 680 άτομα.




Οι σκέψεις για άνοιγμα καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη, έχει αφορμή την συχνή παρουσία Αμερικανών στρατιωτικών αλλά και πολιτικών υπαλλήλων που ασχολούνται με τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού του ΝΑΤΟ και όχι μόνο, αλλά και την ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης που εταιρείες όπως αυτή, γνωρίζουν καλά πως έρχεται τα επόμενα χρόνια για τους γνωστούς λόγους.

Πηγή: evros-news.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα