Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

TikToker εξηγεί πως ποτέ δεν πεθαίνουμε και φρικάρει τους χρήστες του διαδικτύου

Κοινοποίηση

TikToker εξηγεί πως ποτέ δεν πεθαίνουμε και φρικάρει τους χρήστες του διαδικτύου

Οι άνθρωποι στο TikTok έχουν φρικάρει μετά την πρόταση μιας γυναίκας ότι μπορεί να μην πεθάνουμε ποτέ πραγματικά.




Η Joli Moli, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @joli.artist στο TikTok, τρομάζει τον κόσμο με ένα βίντεο που δημοσίευσε και ισχυρίζεται ότι μπορεί να μην πεθάνουμε ποτέ πραγματικά, αλλά αντίθετα, η συνείδησή μας πηγαίνει σε μια «εναλλακτική πραγματικότητα».

Σε αυτή την «εναλλακτική πραγματικότητα», υπάρχουμε χωρίς τις αναμνήσεις του κόσμου που ζήσαμε πριν, εκτός από κάποιες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται σωστές.

Η Moli σημείωσε ότι αν η θεωρία της κβαντικής αθανασίας – η οποία υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ πραγματικά – είναι ακριβής. Ουσιαστικά δεν θα είχαμε καμία ανάμνηση, επειδή η συνείδησή μας θα το άντεχε, και θα ξυπνούσαμε σε έναν παράλληλο κόσμο όπου αυτό δεν έχει συμβεί.




Αναλυτικά ανέφερε επίσης ότι το μόνο είδος υποψίας μας για να καταλάβουμε ότι μπορεί να υπάρχει ένας παράλληλος κόσμος θα ήταν μέσω των «νέων φαινομένων Μαντέλα», ένα φαινόμενο όπου οι άνθρωποι θυμούνται σημαντικά γεγονότα διαφορετικά από το πώς παρουσιάζονται από την ίδια την ιστορία.

Οι άνθρωποι στα σχόλια βρήκαν αυτόν τον λόγο αρκετά τρομακτικό και ανησυχητικό, καθώς μπορεί να τείνει προς την κατανόηση ότι «δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Η σκέψη ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να πεθάνουμε πραγματικά είναι εξαιρετικά καταθλιπτική και μου προκαλεί πονοκέφαλο», έγραψε κάποιος.

@joli.artist #mandelaeffect #apocalypse #atworldsend #quantumphysics #quantumimmortality #ChimeHasYourBack #manyworlds ♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα