Ξάνθη: Το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο στις εγκαταστάσεις της COCO-MAT

Ξάνθη: Το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της COCO-MAT

Το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης και συγκεκριμένα μαθητές των 5 τμημάτων της Β΄ Τάξης Γυμνασίου πραγματοποίησαν Διδακτική Επίσκεψη στις κτιριακές εγκαταστάσεις της COCO-MAT , στην Ξάνθη, τμηματικά, στις κάτωθι ημερομηνίες: Δευτέρα, 13/2/2023, τα τμήματα Β1 και Β2 Γυμνασίου , από τις 09.00 έως τις 13.00 Τετάρτη, 15/2/2023, τα τμήματα Β3 και Β5 Γυμνασίου, από τις 09.00 έως τις 13.00 Δευτέρα, 20/2/2023, το τμήμα Β2 Γυμνασίου, από τις 09.00 έως τις 13.00

Κατά τη διάρκεια και των 3 επισκέψεων οι μαθητές με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο του εργοστασίου κ. Σ. Αγοραστό στις κτιριακές εγκαταστάσεις των διαφόρων τμημάτων παραγωγής, εξοικειώθηκαν με καινοτόμες τεχνολογίες και αντιλήφθηκαν τις διαδικασίες μείωσης του οικολογικού αποτυπώματος, με βιωματικό τρόπο.

Στο τέλος της Διδακτικής Επίσκεψης μοιράστηκαν στους μαθητές, σε πάνινες τσάντες, προϊόντα της COCO-MAT.

Τις μαθήτριες και τους μαθητές συνόδευσαν η εκπαιδευτικός του μαθήματος της Τεχνολογίας κ. Μήτσιου Ελένη ΠΕ81, στα πλαίσια του οποίου οργανώθηκε η Διδακτική Επίσκεψη, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Ιμάμ Εφένδη Ερκάν ΠΕ01, Χουσείν Ερχάν ΠΕ11, Στεργιανίδου Ευαγγελία ΠΕ02, Οργαντζίδου Ευαγγελία ΠΕ02, Σαλήμ Αϊσέ ΠΕ03, Χασάνογλου Νεμπιέ ΠΕ08.

Η Διεύθυνση του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου ευχαριστεί τόσο τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Διδακτικής Επίσκεψης, όσο και τον κ. Σ. Αγοραστό για την ένθερμη υποδοχή και ξενάγηση των μαθητών μας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της COCO-MAT.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال