Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το TikTok hack που κάνει τον καθαρισμό του καθρέφτη σας παιχνιδάκι

Κοινοποίηση

Το TikTok hack που κάνει τον καθαρισμό του καθρέφτη σας παιχνιδάκι


Για καθρέφτες και παράθυρα που λάμπουν σε μηδενικό χρόνο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TikTok έχει κάνει τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας, με τα απίστευτα κόλπα που κάθε φορά ανακαλύπτουμε από τους χρήστες του σε αυτό. 




Πέρα από την ανακάλυψη νέων τρόπων για να καθαρίζετε τα πατώματα και τους κάδους απορριμμάτων σας μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ένας άλλος χώρος στο σπίτι σας που βρωμίζει γρήγορα είναι τα παράθυρα και οι καθρέφτες σας – και το TikTok έχει τις συμβουλές για να τα κάνετε να λάμπουν και πάλι. 

Ένα εξαιρετικό κόλπο του TikTok, λοιπόν, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους καθρέφτες και τα παράθυρά σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, για το οποίο μπορείτε να είστε πραγματικά περήφανοι.




Αποκτήστε πεντακάθαρους καθρέφτες με ένα πολύ απλό κόλπο

Η χρήστης του TikTok @maizimmy μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της έναν έξυπνο τρόπο για να εξασφαλίσετε ότι οι καθρέφτες σας θα είναι πραγματικά γυαλιστεροί με ένα hack που θα θέλετε να σημειώσετε. Η influencer μοιράστηκε με περισσότερους από 250.000 followers, λέγοντας: «Αυτό το hack καθαρισμού παραθύρων και καθρεφτών είναι το καλύτερο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σφουγγαρίστρα, το καθαριστικό γυαλιού της επιλογής σας και ένα πανί γυαλίσματος μικροϊνών».

Όσο για τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι ο πάγκος σας είναι απαλλαγμένος από αντικείμενα, ψεκάστε ολόκληρο τον καθρέφτη με το καθαριστικό γυαλιού, τοποθετήστε το πανί μικροϊνών με τη σκούπα Swiffer και πιάστε δουλειά καθαρίζοντας, εξηγεί το housedigest.com.

Στη συνέχεια, μετακινήστε τη σφουγγαρίστρα σας πάνω-κάτω μέχρι να μην υπάρχουν καθόλου ραβδώσεις. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί αυτό το hack λειτουργεί τόσο καλά. Αν ζείτε σε πολυκατοικία, για παράδειγμα, είναι ακριβώς ο ίδιος τρόπος με τον οποίο το κάνουν οι επαγγελματίες.




Το προϊόν που αντικαθιστά επάξια το καθαριστικό για τα τζάμια και τους καθρέφτες

Ενώ η χρήστης του TikTok @maizimmy χρησιμοποίησε ένα γνωστό αφρώδες καθαριστικό τζαμιών και μοιράστηκε ότι οποιοδήποτε καθαριστικό θα μπορούσε να λειτουργήσει, η χρήστης @myaa.nic λέει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακό καθαριστικό τζαμιών.

@maizimmy Stitch this with your favorite cleaning hack! #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #momhacks ♬ original sound – Mai Zimmy

Αντιθέτως, συνιστά το σαπούνι πιάτων για τα παράθυρα ή τους καθρέφτες σας, το οποίο είναι μια έξυπνη εναλλακτική λύση αν σας έχει τελειώσει το καθαριστικό για τζάμια και θέλετε οπωσδήποτε να τα καθαρίσετε. 




Είτε καθαρίζετε τον καθρέφτη σας στο μπάνιο, λοιπόν, είτε τα παράθυρα σε όλο το σπίτι σας, αυτά τα hacks του TikTok θα κάνουν το σπίτι σας να λάμπει σε χρόνο μηδέν.

Πηγή: newsbeast.gr

@myaa.nic THROW OUT THE WINDEX! Left my mirrors streak-free ✨ #dawn #mirrorcleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #scrubbingasmr #cleaningasmr ♬ original sound – Myaa.nic

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα