Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τρόμος στην Ξάνθη – Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε μίνι μάρκετ

Κοινοποίηση

Τρόμος στην Ξάνθη – Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε μίνι μάρκετ

Μια ακόμη ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ καταγράφεται στην Ξάνθη, εντείνοντας τον φόβο και την ανησυχία των κατοίκων. 




Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/02) με τους αδίστακτους δράστες να μπουκάρουν μέσα στο κατάστημα, όπου βρισκόταν ένας υπάλληλος, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ένα μαχαίρι. 
Οι δράστες απείλησαν τον υπάλληλο και ζήτησαν τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στη ταμειακή μηχανή, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες. Η εγκληματικότητα ωστόσο παραμένει ένα μεγάλο ζήτημα για την Ξάνθη, με συμμορίες να δρουν κυριολεκτικά ανενόχλητες, ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων οι δράστες οδηγούνται ενώπιον των Δικαστικών Αρχών και στη συνέχεια επιστρέφουν πίσω στην… ενεργό δράση. 




Σε ανακοίνωσή της για το συμβάν η Αστυνομία αναφέρει: «Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 21-2-2023 το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε κατάστημα (μίνι μάρκετ) στην Ξάνθη, όπου βρισκόταν ο υπάλληλος και με τη απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης». 
Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα