Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι – Χιλιάδες επισκέπτες

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι – Χιλιάδες επισκέπτες

Η «καρδιά» του Καρναβαλιού χτυπάει φέτος στην Ξάνθη, η οποία αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και χώρες του εξωτερικού όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Τουρκία. 




Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννη Ιερόπουλο, φέτος αναμένεται η μεγαλύτερη προσέλευση όλων των εποχών και σε αριθμούς αυτό υπολογίζεται να ξεπερνάει τα 100.000 άτομα για την ημέρα της παρέλασης που γίνεται την Κυριακή.

Ήδη από την Παρασκευή φτάνουν στην περιοχή οι πρώτοι επισκέπτες που έρχονται για το τριήμερο της Αποκριάς, με τα καταλύματα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή να είναι γεμάτα. 

Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης 

Το αδιαχώρητο επικρατεί στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου τα λεωφορεία αναχωρούν με μεγάλες πληρότητες που φθάνουν το 100% για τους δημοφιλείς καρναβαλικούς προορισμούς της Πάτρας, της Ξάνθης και της Κοζάνης. 




Για τους προορισμούς αυτούς δρομολογούνται δεκάδες έκτακτα δρομολόγια, με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ «Μακεδονία» να διαβεβαιώνει ότι εάν παραστεί ανάγκη θα προστεθούν κι άλλα δρομολόγια.

Έκτακτα δρομολόγια για το Καρναβάλι της Ξάνθης έχουν προσθέσει και τα ΚΤΕΛ Έβρου και Ροδόπης. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα