Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Σκύλος περιμένει στο κρεβάτι τη νεκρή κηδεμόνα του [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Σκύλος περιμένει στο κρεβάτι τη νεκρή κηδεμόνα του [ΒΙΝΤΕΟ]

Μέσα σε ένα παράπηγμα ζούσε στη Θαλασσιά Ξάνθης, μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα η οποία είχε συντροφιά το σκύλο της. 




Η ηλικιωμένη κατέληξε, ενώ ο σκύλος έμεινε πίσω, περιμένοντας καρτερικά πάνω στο κρεβάτι την κηδεμόνα του να επιστρέψει.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Αδεσποτούλια Ξάνθης, που ανέδειξαν την ιστορία της ηλικιωμένης και του σκύλου, όταν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προσήλθαν για να παραλάβουν την ηλικιωμένη ο σκύλος προσπαθούσε να μπει μέσα στο ασθενοφόρο. 

«Εδώ ζούσε άνθρωπος. 2023 και συνεχίζουμε τα ίδια λάθη. Όταν πήγε το ασθενοφόρο ο καημένος ήθελε να μπει μέσα μαζί με την γιαγιά. Όταν ο άνθρωπος του πέθανε, φυλούσε το κρεβάτι της και δεν μας άφηνε να τον πάρουμε. Αυτό γίνεται. Ξέρουν και δεν μιλάνε. Δεν ανακατεύονται. Η κυρία Ελένη πέθανε από πνευμονία στα 75 της χρόνια. Άδικα. Ντροπή σας σε όποιον ήξερε το χάλι της και δεν έκανε κάτι να βοηθήσει την κατάσταση της. Ευχαριστούμε την φίλη Γιώτα Σαριπαπαζογλου από Θαλασσιά, που τελικά η τρελή φιλόζωη του χωριού κατά πολλούς είχε μεγαλύτερη καρδιά από όλους τους λογικούς. Ας γίνουμε πάλι άνθρωποι, όλοι μας» σημειώνει η φιλοζωική οργάνωση που παράλληλα κοινοποίηση βίντεο από το σπίτι στο οποίο περίμενε καρτερικά ο σκύλος. 




Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα