Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συγκλονισμένη η Ξάνθη από τις 2 ηλικιωμένες που πέθαναν στη φωτιά

Κοινοποίηση

Συγκλονισμένη η Ξάνθη από τις 2 ηλικιωμένες που πέθαναν στη φωτιά
Το σπίτι στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι 2 ηλικιωμένες / Εφ. Μαχητής 

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η είδηση πως δύο ηλικιωμένες γυναίκες βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους, ενώ κοιμόντουσαν, το βράδυ της Πέμπτης (09/02). 




Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έγινε αντιληπτή από διερχόμενο διανομέα, που ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ μαζί με έναν γείτονα έκαναν τα αδύνατα δυνατά να βγάλουν από το σπίτι τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες. 

Η Π.Υ. Ξάνθης βρέθηκε στο σημείο με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 8 Πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις μετάφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Οι γιατροί στο ΓΝΞ κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν τις δύο γυναίκες στη ζωή, ωστόσο δεν κατέστη αυτό εφικτό. 




Οι πρώτες πληροφορίες συγκλίνουν στο ενδεχόμενο οι δύο γυναίκες να κατέληξαν από τις αναθυμιάσεις, ωστόσο η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι γείτονες συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια έξω από το σπίτι των δύο ηλικιωμένων επί της οδού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα