Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συναυλία του FY στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συναυλία του FY στην Ξάνθη

Την ακύρωση της συναυλίας του FY στην Ξάνθη στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εκδηλώσεων ζητούν με επιστολή τους Μελισσόπουλος, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζης και Παπαδόπουλος.




Χαρακτηριστικά αναφέρουν: 

Λαμβάνοντας υπόψη πληθώρα δημοσιευμάτων του τοπικού τύπου για τις συναυλίες που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές 2023 σχετικά με το υβριστικό και σεξιστικό περιεχόμενο των στίχων του τράπερ FY, ζητούμε τη ματαίωση της εν λόγω συναυλίας .  

Δεν είναι δυνατόν ένας θεσμός όπως οι ΘΛΕ να προάγουν μέσω του εν λόγω trapper, την υποβάθμιση της γυναίκας με ακατανόμαστες εκφράσεις. Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι η επιλογή από το Κέντρο Πολιτισμού της συγκεκριμένης ημέρας , Παρασκευή 24-2-2023,  όπου  είθισται να δίνεται αργία στα σχολεία προκειμένου να παρακολουθήσουν οι μαθητές τις εκδηλώσεις. 




Σας επισημαίνουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), δεν προχώρησε σε υπογραφή συμφωνητικού με τον εν λόγω καλλιτέχνη στις 3/2/2023 υποστηρίζοντας ότι το μουσικό ρεπερτόριο δε θα πρέπει να έχει υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο.

Ζητούμε άμεσα την ματαίωση της συναυλίας, σε αντίθετη περίπτωση να εισαχθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί η ματαίωση της και  να διασωθεί το κύρος των Θρακικών Λαογραφικών εορτών.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα