Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναβρασμός στο Δροσερό μετά την άγρια δολοφονία του 46χρονου

Κοινοποίηση

Αναβρασμός στο Δροσερό μετά την άγρια δολοφονία του 46χρονου


Θλίψη
, οργή αλλά και έντονος αναβρασμός επικρατεί στο Δροσερό της Ξάνθης, μετά την στυγερή δολοφονία ενός 46χρονου κατοίκου του οικισμού, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

Για το φονικό έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα, ένας 37χρονος που φαίνεται πως είναι αυτός που πυροβόλησε εξ’ επαφής το θύμα καθώς και οι δύο γιοί του και ο γαμπρός του (17, 18 και 17 ετών αντίστοιχα). 




Ο 37χρονος μάλιστα πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της άγριας δολοφονίας αφήνοντας αιχμές για το θύμα πως τον είχε καταδώσει στην Αστυνομία. 

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο 37χρονος δράστης είχε συλληφθεί ξανά τον Ιανουάριο μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση στον οικισμό και στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα, ναρκωτικά αλλά και χειροβομβίδες. Στη συνέχεια είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, μέχρι την Κυριακή (19/03) όταν και διέπραξε το στυγερό έγκλημα στο Δροσερό. 

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν και παραμένουν κρατούμενοι. 

Ωστόσο κάτοικοι του Δροσερού διοχετεύουν την οργή τους μέσα από τα social media, ζητώντας δικαιοσύνη και επιρρίπτοντας ευθύνες στις Δικαστικές Αρχές που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο, μετά την τελευταία σύλληψή του. 




Η Αστυνομία βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή, υπό τον φόβο κλιμάκωσης επεισοδίων στον οικισμό καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται πως θα ξεσπάσει κάποιου είδους βεντέτα. 

@yasarsinap1

♬ orijinal ses – Giasar Sinapoglou

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα